AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlkokulu

Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlkokulu

Adres
İSHAKPAŞA MAH. ŞERAFETTİN ERYILMAZ CAD. HUSEYIN CELAL YARDIMCI KURTULUS ILKOKULU BLOK NO 147 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
Bölgesinde teknik, bilimsel ve dil alanlarında kaliteli eğitim veren, veli ve öğrencilerce güvenle tercih edilen milli ve insani değerleri kazanmış, üretken bireyleri yaşama ve yüksek öğrenime hazırlayan seçkin bir eğitim ve öğretim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
07:30/12:20
Ulaşım
OKUL İLÇE MERKEZİNDE OLUP YENİ BİNASI 2018/2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇMİŞTİR.
ŞEHİR MERKEZİ
İlçe merkezinde